El proper dissabte dia 16 de Desembre comptem amb la participació de Ariadna Cariboodoo, David Corral, Patricia Feliu, Teresa Diaz, Mar S. Safont i Laura Peremiquel que realitzaran una intervenció oberta a totxs, aquesta romandrà fins el pròxim esdeveniment al pati de la sala.

Ús convidem a venir i participar!

Ariadna Cariboodoo

És una Caribú i depèn del dia, és una Ariadna o una altra. Fa coses que els altres anomenen art, però no són més que una necessitat vital. Aquestes coses tenen forma i poden expressar-se en llenguatges molt diferents.

David Corral

Ell mateix es defineix com:

I always have something to explain, not necesary a funny thing. Sometimes I should avoid saying it. I make my own horrorcruxes* or souvenirs to understand my place and my time. I invent my own languages and symbols. I wouldn’t like to be working through fiction but I use this separation from life to understand the real on life. I talk about the things I see and the names I put on to them. I have curiosty for looking and having things or images. I am interested in collecting things, and rename them. I talk through identity, never of identity. I sometimes fail and don’t acomplish my statements. I usually restart doing things another time. Lately I been a little bit obsesed with the imaginative space of nostalgia, but now I am working to introduce my self to the present. Everything I do, I do it to be ready to live in present. From that, objects and souvenirs come out.

*A horrorcrux it’s a word from the novel Harry Potter refer to an object desigend to contain a part of the “soul” of a person. I’M NOT INTERESTED IN MYSTICISM. 

Enllaç al seu tumblr

Patricia Feliu

1997. Cursant Belles Arts. Amant dels cavalls i els gats

Teresa

Actualment cursant la carrera de Belles Arts, s’expressa molt, i molt bé, experimentant amb tot tipus de materials i no tant parlant. Li agrada molt estimar i ho demostra a tothom, vine a veure la seva expressió gràfico plástica i el seu amor per la vida!

Mar S. Safont

Mar, és un individu que simplement genera coses; coses que reflexen les pròpies emocions interiors. Tot allò que fa és, per tant, una extensió de si mateixa.

Treballa amb colors i formes, i busca en aquestes el punt en el qual es troben, i per si mateixes; són.

Laura Peremiquel

Al 90% del dia estic volant per mnàmic i l’altre 10% intento crear allò que em passa pel cap. Em dic Laura i estic en aquest món per experimentar.

 

Pin It on Pinterest