El proper dissabte dia 2 de Desembre comptem amb la participació de Paulo Cacais Pedrosa, Imanol Buisan, Lucho Maracaibo, SENSIBLE i Toni Castells, que realitzaran una intervenció oberta a totxs, i que romandrà fins el pròxim esdeveniment al pati de la sala.

Us deixem amb una breu presentació de cada artista:

SENSIBLE

Afincat a Terrassa, provinent del Walden, vinculat al món de l’street art, de l’skate i de la llibertat pintora, revolucionari de tècniques i formacions escultòriques des de la imaginació provinent d’un món oníric. Capità del baixell Old School de l’street art del Vallès, gran artista, millor persona! Creador i curador de Magneti Studio.

Enllaç a la seva web

Paulo Cacais Pedrosa

Fotògraf, gestor cultural i curador. Ha generat quelcom insòlit, una galeria d’art a Terrassa, curador de TIGOMIGO i movilitzador cultural. Apassionat per la poètica transformadora de la imatge.

Enllaç a la seva web

Lucho Maracaibo

Lucho Maracaibo, únic representant mundial del corrent artístic conegut com a Necrotropicalisme mitjançant la fotografia, el vídeo i l’escriptura.

Enllaç a la seva web

Imanol Buisan

Imanol Buisan, Terrassa 1985, dissenyador gràfic i artista de collage.

Llicenciat en Relacions Públiques i Publicitat per la Universitat Autònoma de Barcelona i graduat en Disseny Gràfic per l’Escola Superior de Disseny de Barcelona. Treballa com a dissenyador gràfic per a una empresa de Barcelona a l’una que realitza projectes a compte pròpi per a diferents clients.

En l’àmbit artístic treballa principalment el collage i el llire d’artista, majoritàriament analògic. L’eix principal del seu treball és un projecte diàri que porta realitzant des de 2014, un treball personal on barreja art i vida. Actualment el projecte està passant per una etapa de desconstrucció del temps, per tornar a construir noves unitats de mesura.

Col·labora en diferents fanzines i participa en diverses exposicions individuals i col·lectives.

Enllaç a la seva web

Antoni Castells Zamora

Component de Magneti Studio, es va formar en art gràfic a l’Escola de Còmic Joso de Barcelona i en Processos de creació a Vapor Escola d’Arts Plàstiques.

Experiència com a constructor i pintor artístic amb els mestres Jordi i Josep Castells de Cardedeu.

Ha realitzat escenografies per: TNC, Liceu, Dagoll Dagom, La Perla29 i per produccions cinematogràfiques.

Així doncs, tots aquests artistes hauràn de crear quelcom en col·lectiu. Us convidem a venir i partipar!

 

 

Pin It on Pinterest