El dissabte dia 15 de Desembre comptem amb la participació de La Recol·lectiva que realitzaran un pas del documental que van generar durant la campanya de recollida d’olives a Palestina durant l’any 2016.

Ús convidem a venir i participar!

La Recol·lectiva

Són un col·lectiu català autònom d’activistes, organitzen activitats i campanyes de solidaritat i resistència amb Palestina. S’estructuren de manera horitzontal mitjançant assemblees. A través de l’autogestió finançen les seves accions als territoris ocupats palestins, a Catalunya i en altres regions europees.

No pertanyen o treballen per a cap associació o ONG occidental, d’aquesta manera procuren mantenir la independència, autonomia, capacitat i interès d’abordar la qüestió des d’una visió integral. Aquests principis no descarten el fet que es coordinen i participen en tot tipus d’iniciatives solidàries amb Palestina.

Com a grup estan a favor de definir-se i decantar-se políticament, el no pronunciar-se o no definir-se en casos on clarament hi ha un opressor, significa posicionar-se del costat d’aquest. Per això, estan amb les oprimides, advoquen per l’alliberament dels Territoris Palestins Ocupats, per la fi immediata del

bloqueig a Gaza, per la tornada de les persones refugiades i desplaçades des de 1948, per la justícia contra els crims, l’apartheid, la colonització i la violència de l’Estat Israelià cap al poble palestí. D’igual manera, repudien tot tipus de discriminació, de colonialisme o d’ideologia que promogui l’odi ètnic-racial com el feixisme, nazisme, racisme, la islamofòbia i el sionisme.

Pin It on Pinterest