EGO TRIP obra les portes fins el proper dia 5 de Gener 2018

En primer terme, agraïr a tots els assistents la seva participació en aquesta instalació plantejada com a punt de confluència obert per a qualsevol persona!

Avui ha estat una jornada plena de sorpreses!

La participació de les companyes del Taller Tacat, portant la serigrafia a l’exposició, creant un espai en el qual tothom ha pogut realitzar la seva peça, pintar-la, pintar la dels altres compartir moments de pintura i serigrafia entre totxs ha estat genial! No han parat d’estampar bosses des de l’inici fins al final! Moltíssimes gràcies companyes!

La participació de Wavelet, banda establerta a Barcelona ha estat increíble! Han començat amb una improvització de música ambiental que ha format una escena psicodèlica en la que tothom ha pogut cohabitar amb la música i les persones que tenia al seu voltant de manera tranquil·la! Tot seguit, després de la presentació de l’exposició, ens han deleitat amb el seu concert, i tots l’hem disfrutat d’una manera transcendental! Moltíssimes gràcies també a vosaltres per poder escoltar-vos en aquest viatge de l’ego!

 

La inauguració ha estat plena de gent i d’amor, hem sigut uns 200 cors, continuem… perquè això només és l’inici!

 

Fotografies realitzades per Sergi Lanau i Ramón Martín.

Pin It on Pinterest