A l’Expo EGOTRIP, apostem per la multidisciplinerietat de les arts, per això en la inauguració, comptarem també amb la col·laboració de Wavelet, que vindran a animar la festa i fer una mica de soroll.

Wavelet, una banda de músics emergents de Barcelona, de nova generació, influenciats per artistes tant diferents com Mac Demarco o Tame Impala, donen forma a la seva música a través de la lliure creació, el bon gust i les ganes de portar la seva bona sintonía a totxs!

Denominació d’orígen LogroñoPunk, Giputxi Rock, New Burgalès Rave, Els Sants Surf o el Parisian Psycho, sota l’etiqueta que vulguis, el que està clar és que no passen desapercebuts!

Vine a gaudir de la psicodelia i deixa’t emportar per aquesta banda establerta a Barcelona, provinent de diferents terres com Logronyo, Sant Sebastian, París, Burgos i Barcelona. Els integrants són tan diversos com la seva procedència: Javóbeda – Guitarra, veus, berridos, Mireiutz – Teclats, experta shakeadora, cors, Jonan de baraka – Guitarra, veus, Albert dels Sants – Baix, NO veus, Alexandre ‘Uof’ Salat – Bateria, percussió, traquenards.

Us animem a seguir-los a les xarxes, i a venir a veure’ls, us fliparan segur!

Pin It on Pinterest