La Fàbrica de Can Tusell. Terrassa. 2018

Terrassa, Catalunya
2015 – Actualment
Majara Studio

Majara Studio i La fàbrica de Can Tusell, tenen un lligam molt especial des de l’any 2015, han sigut diferents murals, tallers i processos participatius amb el grup de Joves de la Fàbrica.

La fàbrica és una entitat creada a finals dels anys 80 per un grup de voluntaris que va decidir millorar el barri i generar activitats i possibilitats per a infants i joves. Més de 20 anys després el projecte continua creient en un món basat en la igualtat d’oportunitats, la solidaritat i l’educació en el lleure. Des de Majara Studio existeix una consciència al voltant de l’acció als barris per les joves. Arribar als barris i dotar d’eines de creació, de processos comunitaris, d’eines per al treball personal i grupal, les emocions i l’autoestima.

És per això que s’ha creat un estret vincle amb el projecte de La Fàbrica ja que aquest projecte tracta amb les joves d’una forma inclusiva donant múltiples perspectives de gènere, animals o educatives.

Han sigut diversos els projectes, des de tallers de pintura, audiovisuals, fotografia a la realització de murals participatius en els darrers anys de treball. Hem treballat amb més de 300 joves en diferents projectes. Sempre sota una metodologia de treball concreta aplicada en cada taller segons les necessitats de les alumnes. Des de l’acompanyament i la no tutorització.

Pin It on Pinterest