Roser Capdevila, Terrassa. 2019

Terrassa, Catalunya
Juny, 2016, 2017, 2018, 2019
Majara Studio

El projecte amb l’escola Roser Capdevila, és un projecte anual, el qual es realitza des de l’any 2015, aquest projecte es realitza sempre amb la promoció que surt de l’escola, les alumnes de 6è de primària. Elles mateixes durant el curs seleccionen un quadre clàssic que volen representar basat en la relació amb els aprenentatges realitzats durant l’any.

Des de l’equip de Majara Studio realitzem l’acompanyament en el procés creatiu de les alumnes, per a crear murals com: Guernica de Pablo Picasso (2015), Sabates d’Andy Warhol (2016), la Persistència de la Memòria de Salvador Dalí (2017) i la Nit Estrellada de Vincent Van Gogh (2018). Formalitzem la proposta en el pati de l’Escola, la realització del mural escau en el darrer mes de curs aprofitant el bon temps i l’arribada de l’estiu.

La última edició del mural anual (2019) a l’escola ha estat realitzada a través de la metodologia concreta de Majara Studio, ja que el grup impulsor de docents de l’escola van creure en la metodologia com a possible nova variable en la creació dels murals de gran format de l’escola. El procés ha sigut més actiu i dinàmic per part de les alumnes, totes han pogut representar el que és per elles la promoció 2019, una gran família. Aquestes joves han conviscut des de P3 fins a 6è  de primària fet que ha generat una gran relació entre elles marcant un període vital importantíssim en el seu creixement i desenvolupament com a persones.

Pin It on Pinterest