Qui som

El col·lectiu

Majara és un col·lectiu de creació artística centrat en el muralisme i els audiovisuals. Néix el 2013 de la mà de set joves residents de Terrassa, amb la intenció d’evocar una forma de viure o entendre el món que ens envolta. La línea de treball que seguim en el procés de creació es basa principalment, en que no hi ha un centre o punt de partida únic, sinó que abordem els projectes de formes múltiples i col·lectives.

La nostra obra és conseqüència d’un conjunt de projectes encarats al muralisme i als audiovisuals, treballant des dels projectes principals fins a la participació de concursos, beques, exhibicions, tallers socio-educatius, encarregs privats, participant en l’organització d’esdeveniments diversos, i intentant participar en el circuit artístic de Terrassa. 

Els components del col·lectiu ens hem format en diferents disciplines com la il·lustració, les belles arts, el disseny gràfic i d’audiovisuals, la fotografia o les arts aplicades al mur. Els integrants de Majara som Ari Martínez, Itois Bru, Ambi Waki, Largo Divad, Gerard Pla, Edmundo Garcia y Sergi Lanau. 

Muralisme

El treball col·lectiu és la base creativa de cada projecte.

Audiovisuals

La capacitat de capturar el que ens envolta a través d’audiovisuals.

Muralisme Participatiu

La importància de les persones amb les que actuem.

Els components

Caricatura ilustrada de Ambi Waki, uno de los componentes del colectivo.

Ambi Waki

Il·lustrador i muralista
Graduat en il·lustració a l’Escola Illa Sabadell. La seva línea de treball es caracteritza per representar imatges on tot és possible, amb influència d’elements orgànics i naturals que interaccionen amb tot tipus de criatures.

Imagen representativa de la obra de Edmundo Garcia.

Edmundo García

Artista interdisciplinar
Graduat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, actualment la seva línea de treball es basa en la instal·lació i els nous mitjans. 

Itois Bru

Dissenyador i muralista
Graduat en Disseny gràfic i publicitàri a l’Escola Illa Sabadell. Actualment la seva línea de treball representa la realitat quotidiana d’una manera subrealista a través d’objectes i formes abstractes, inspirat en el pop art i el low art. 

Largo Divad

Artista il·lustrador i muralista
És un artista autodidacta amb un background en el món de l’street art i la il·lustració. Actualment esta cursant il·lustració a l’Escola Joso Barcelona. El seu estil es defineix per la creació de caràcters icònics inspirats en l’art tribal.

Caricatura diseñada en flat design de Ari Mart, una de las componentes del colectivo.

Ari Mart

Dissenyadora d’Audiovisuals

Graduada en disseny audiovisual i en UX/UI a ESDI, Ramon Llull. Estudiant un màster en Motion Graphics a FX Animation Barcelona 3D & Film School. Especialitzada en diferents tècniques, ja sigui en animació o motion graphics, amb un estil basat en les formes geomètriques. 

Gerard Pla

Artista plàstic
Ha estudiat Il·lustració, Arts aplicades al mur i Art i acció social a Barcelona. Amb cada dibuix, pintura o mural plasma una visió crítica i expresiva del món que el rodeja i la idea que l’art pot ser una eina de transformació social. 

Sergi Lanau

Artista interdisciplinar
Graduat en fotografia, audiovisuals i espectacles.
Ha realitzat diferents exposicions, a la Sala Muncunill de Terrassa, a la Qlectiva, en el certàmen Fine Art d’Igualada, entre d’altres. Basa els seus projectes en la barreja de disciplines artístiques des de la base de la imatge fotogràfica. Li encanta la llum.

Pin It on Pinterest